Kh Maskin - Powerpole

Stilren og slidstærk ladesøjle til elbiler.

Lad os hjælpe dig med at skabe det rette elbilsopladningsmiljø.

Dansk kvalitet

Til offentlige pladser, boligkomplekser og kommercielle byggerier

Vores Powerpole er en ladesøjle, der er designet med fokus på funktionalitet og æstetik, og som sikrer den bedst mulige opsætning af din ladeboks og ikke mindst den optimale beskyttelse af selve laderobotten. Vi har udviklet en standardmodel, som passer til alle elbilsopladere. Løsningen er modificerbar og understøtter opsætning af dobbelt-, tredobbelt- og firedobbelt- opladere alt efter kundens behov. Powerpole er danskproduceret på vores fabrik på Bornholm, og lever op til de højeste standarder for robusthed, vejrbestandighed og fleksibilitet.

Fleksibilitet og multiløsninger

Vi forstår vigtigheden af fleksible ladesøjleløsninger, der kan tilpasses forskellige behov. Derfor tilbyder vi ladesøjler med flere konfigurationsmuligheder, så du kan vælge den, der passer bedst til dit projekt. Uanset om du har brug for en ladesøjle med et eller flere eludtag. Du har også mulighed for at sætte dit eget præg på lakeringen, da Powerpole kan pulverlakeres i alle RAL farver.

Enkelt og stilrent design

Med Powerpole får du et elegant og stilrent design, der passer ind i enhver arkitektonisk vision. Vores minimalistiske danske design sikrer, at ladesøjlen falder naturligt ind i sine omgivelser, uanset om det er en offentlig plads, et boligkompleks eller et kommercielt byggeri.

Robust og vejrbestandig

Powerpole er konstrueret i et holdbart og robust design, som passer diskret ind i sine omgivelser. Med en solid aluminiumkonstruktion og en stærk, ridsefast pulverlakering er vores ladesøjle konstrueret til at modstå alle vejrforhold. Dette sikrer, at det er modstandsdygtigt over for fugt og forurening. Uanset om det regner, sner eller solen skinner, kan du være sikker på, at din ladestation står fast og er klar til brug.

1, 2, 3 eller 4 ladere?

Standardspecifikationer

Materiale
Pulverlakeret aluminium med Interpon D1036 SN351F, svarende til korrosionsklasse C4

Lakering
Pulverlakeres i alle RAL farver

Antal ladeenheder pr. søjle
1, 2, 3 eller 4 ladere

Højde 1467 mm

Bredde 200 mm

Dybde 100 mm

Bundplade 300x300 mm

Boltmønster 180x180 mm

Vægt 9,5 kg